• Защо да изберем PVC дограма?

  Поради непрестанната нужда от грижа и поддръжка на дървената дограма, много хора се спират на PVC дограмата. Трайността на ПВЦ-материала надвишава десет години, а клиентите си спестяват нуждата от боядисване и уплътняване на прозорци. Единствената грижа, от която се нуждае ПВЦ дограмата, е просто обикновено почистване.

  PVC дограмата има изключителна надеждност и липсва деформация. Отличното качество на обкова позволява отварящите части да бъдат отваряни безпроблемно. При този вид дограма не се позволява проникването на прах или влага благодарение на херметическото си свързване. Винаги трябва да имате предвид материалите, от които дограмата е направена, за да имате възможността да използвате оптимално качествата й. Материалите са А и Б, като А клас са по-скъпи и с далеч по-голямо качество. Имат отлични шумо и топлоизолиращи свойства.

  Как да изберем стъклопакет?
  Следващият важен елемент при избора на подходящата за Вас дограма е правилния стъклопакет pvc дограма. Имате възможността да избирате между по-скъпите видове с енергоспестяващи свойства или пък стандартното бяло стъкло.
  Една значително по-голяма част от потребителите се спират на енергоспестяващите, тъй като осъзнават, че от тях зависи и колко високо е качеството на топлоизолацията. Стъклата, които имат различна дебелина, позволят топлоизолацията да бъде по-голяма степен, като много от клиентите обръщат достатъчно внимание и на външния вид. Съществува голямо разнообразие от стъкла с различни цветови нюанси.
  Освен цвета на стъклата, имате възможността да избирате от голямо разнообразие от цветове за вашата PVC дограма. Стандартно бяло, еднотонни цветове или дори успешни имитации на дърво. Съществува вариант дограмата да бъде оцветена само от едната страна. Не забравяйте, че дограмата трябва цветово да съответства на интериора на Вашия дом, като по този начин ще гарантирате запазването на цялостния облик на дома Ви. Поради голямото дизайново разнообразие може дори да запазите успешно оригиналния облик на жилището Ви, както и да спестите енергия.
  При избирането на всички елементи от Вашата дограма, знайте, че при по-особени или дори критични ситуации много по-трудно ще счупите фиксираните стъклопакети. В следствие на това е разумно да разполагате с повече прозорци, ако попаднете в инцидент, авария и т.н. Задължени сте по закон, най-вече на по-горните етажи или пригодени за живеене тавански помещения.

  Дата публикации: 19 декабря, 2012