• Независимо от климата и средата, Мастер Пластик e вашият избор!

  Смяната на дограма у дома или в офиса не е лесна работа. Много клиенти се затрудняват в избора на подходяща фирма, която да изпълни качествено тази задача.Често се случва и много хора да попаднат при некомпетентни изпълнители. Ако не искате да има разочарование при полученият краен резултат, както и необходимата за заплащане сума накрая, Ви препоръчваме да се доверите на професионалисти с дълги години опит в областта.
  Master Plastiк ООД стана достъпен за българския потребител за пръв път през 2004 година. Задачата е да предостави възможно най-доброто качество на монтиране и изработка, което обаче да е на достатъчно разумна цена. Екипът на Мастер Пластик e съставен от професионалисти, които отлично са наясно с начина, по който най-добре могат да задоволят желаниета на всеки клиент. Нашите служители са добре обучени и квалифицирани. Като ни се доверявате и оставяте поръчката си в наши ръце, Вие си подсигурявате идеално свършена работа за изключително кратък период от време.
  Независимо колко кратък е срокът за изпълнение, ние се стремим да Ви гарантираме най-добро качество при изпълнение на поръчката. Нашият екип ще изпълни вашите уникални и индивидуални проекти и желания. Нашата професионална дейност далеч надминава стандартните установени вече шаблони. Фирмата ни ще Ви подсигури качествено и скоростно монтиране на всякакъв вид дограма, в зависимост от предпочитанията Ви. Без значение дали искате PVC или алуминиева, за нас е без значение.

  Master Plastiк Ви осигурява изработването на алуминиеви парапети, фасади предназначени за сгради, изработката на душ кабини, монтирането на композитни панели Бонд, както и комарници.
  Имаме възможността да приемаме поръчки, които да са за изработването на стъклени врати, различни по цвят и големи, разнообразие от алуминиеви козирки и прегради с прахово боядисване. Относно вратите, предлагаме обков с долно вграждане на подов амтомат, подов лагер и нека не забравяме разнообразието от панти. Предлаганите от Master Plastik врати могат се използват както във вътрешни, така и във външни помещения. Дебелината им варира от 8 мм до 12 мм. Всичко зависи от местоположението и функцията на вратите.
  Предпочитаният за употреба материал от нас и закаленото стъкло, който е най-подходящ за изработването на врати. Стремим се по всякакъв начин да удовлетворим изискванията и желанията на клиентите.
  Ние от Master Plastik сме наясно, че най-важното за клиентите ни е качеството. Това е причината да си сътрудничим с бургаския производител „Алтест”, които произвеждат известните КMG профили. Имате възможността да избирате между 4 или 6 камерни профили. В съвсем кратък период от време те станаха символ на доказано качество. KMG профилите са идеални за прозорци и врати. Master Plastik Ви предлага възможността да се възползвате от 5 камерен профил Aluplast – IDESL 4000® round line.
  Благодарение на оптичните си и технич

  Дата публикации: 23 декабря, 2012